Hos roomroom har vi valgt at give vores kunder den bedste købsoplevelse.

Det gælder både med hensyn til vort varesortiment, købsoplevelsen, forsendelsen og sikkerheden.


Det at e-handle er i bund og grund ikke meget anderledes end at handle i en traditionel butik. Men at e-handle giver dig nogle konkrete fordele, som flere og flere tillægger større og større betydning i en travl hverdag. Hos roomroom kan du i ro og mag søge rundt i butikken og lade dig inspirere. Fra sofaen, ved skrivebordet eller i sengen – og på alle tidspunkter af døgnet. Hurtigt, nemt og bekvemt. Uden at skulle transporteres, finde parkering eller stresse rundt.


Service der er til at forstå!

- Få leveret direkte på din arbejdsadresse og spar evt. tid på afhentningen på posthuset.
- Betaling med Dankort og Visa/Dankort er helt gebyrfrit.
- 14 dages returret og pengene tilbage.Varesortimentet
roomroom bestræber sig hele tiden på at føre et attraktivt og spændende sortiment og vi er én af de få shops, som kan tilbyde vore kunder et udvalg, som man normalt kun finder i ganske få traditionelle forretninger.
Det er vi naturligvis stolte af, men det forpligter også. Derfor er vi hele tiden på forkant med de nyeste trends på markedet, så du altid er sikret det ypperste indenfor boligtilbehør i vores shop.Købsoplevelsen
For de fleste er købsoplevelsen en vigtig del af købet. Vi har udviklet en shop, hvor det er særdeles nemt at komme rundt. Du kan enten søge på mærker, eller taste et søgeord ind i søgefeltet.
Vi har gjort selve købet meget brugervenligt. Du bliver automatisk guided igennem og kan hele tiden følge dine transaktioner og se hvad din varekurv indeholder. Det er helt enkelt. Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller telefon.


Levering
Alle forsendelser fra roomroom leveres med GLS Pakkeshop, GLS Erhverv - lige til din hoveddør.


Leveringstider
Med Expresslevering har du altid varen indenfor 1-3 dage. Dog med forbehold for udsolgte varer. Dog vil du blive kontaktet enten telefonisk eller på mail, hvis der skulle være uregelmæssigheder i forbindelse med din bestilling. Weekendbestillinger sendes om mandagen. Der er ikke pakkepost om lørdagen, så fredagsbestillinger ankommer om mandagen.


Forsendelsen
Alle vores forsendelser foregår med GLS Pakkeshop, GLS Erhverv, som leverer til alle egne af landet og med højeste leveringssikkerhed. Inden varen forlader vores lager er den checket. Det giver dig en ekstra sikkerhed. Vi pakker din ordre i en yderemballage, som beskytter varen yderligere. GLS og Post Danmark klarer resten.


Sikkerheden
Din sikkerhed sætter vi naturligvis i fokus. Både hvad gælder købssikkerheden, hvor du får nøjagtig de samme vilkår som i en traditionel butik. Både hvad gælder fortrydelse, reklamation og garanti. Så her er der ingen forskelle. Du har altid 14 dages returret.

Også med hensyn til datasikkerheden er du garanteret fuld sikkerhed. Sikkerheden i dag er så udviklet, at du hverken behøver at bekymre dig om misbrug af dit betalingskort eller dine personlige data.

 

roomroom Nemt – bekvemt – enkelt !


Miljørigtigt
roomroom bestræber sig på at skåne miljøet i så vidt omfang det er muligt. Vi ved godt, at vi kun kan bidrage med en lille flig, men ved bl.a. at bruge recykling papir og genbruge fragtemballager gør vi hvad vi kan for at skåne naturen.