Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til info@roomroom.dk, hvor du gør os opmærksom på, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Varens stand når du sender den retur
Det eneste vi kræver er, at varen leveres tilbage i samme stand, som den er modtaget. Dvs. ubrugt og i samme emballage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet dine penge. Hvis varen er værdiforringet, fratrækkes det beløb, du hæfter for.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes utilstrækkelig returemballering, eller at du har brugt den uhensigtsmæssig ift., hvad der er nødvendigt for fastslå varens art, egenskaber og funktion, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Pengene tilbageføres via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Bytter du til en ny vare, skal du blot bestille den nye vare via webshoppen og sende den anden vare retur som beskrevet på denne side. Vi refunderer når vi har modtaget pakken og tjekket alt ser fint ud. 

Pakken afhentes ikke fra pakkeshop i tide
Når du ikke at afhente din pakke indenfor tidsfristen ved pakkeshoppen, bliver den automatisk sendt retur til os. Sker dette vil der blive modregnet et fragtgebyr på 49,- 

Returadresse 
Roomroom ApS
Helligkorsgade 5
6000 Kolding

Reklamation
Ved reklamation bedes du sende et billede af fejlen sammen med dit ordrenummer til vores mail info@roomroom.dk. Vi henviser i øvrigt til afsnittet Handelsbetingelser på hjemmesiden under henholdsvis reklamationsret for yderligere information.